כתית הוקמה ב2002 והפכה למוסד קולינרי מהר מאד לאחר פתיחתה. עד היום, כתית נחשבת למובילת היצירתיות הוירטואוזית הקולינרית בתל אביב וזוכה לתשואות בארץ ובעולם.

כתית בעיתונות:

"הנגיסה במנות של מאיר אדוני מעוררת קודם כל תאווה, אחר כך מגיעה ההתפעלות"
שגיא כהן, הארץ, 21/3/13 

"כתית איננה מפגן של עוצמה וכוח אלא היא כמו הצגה של מחזה מורכב המבוים כהלכה ומשוחק על ידי שחקנים מוכשרים"
תפוז בלוג, בוב ממשיך בדרכים, 18/11/13 

"כתית החדשה: המקבילה המקומית למסעדת מישלן"
אבי אפרתי, וואלה,  31/10/13 

"הארוחה שלנו היתה עונג מוחלט, שעלה לא מעט אבל טעמו הטוב נשאר זמן רב אחרי שהסתיים…"
גלי וולצקי, כלכליסט ידיעות אחרונות, 16/9/13